tisdag 11 januari 2011

Lika fast ändå unika i sitt slag..

Får ibland frågan om det inte blir mycket möbler som blir likadanna när jag målar om de blir så unika... mitt svar på detta är JA- alla möblerna blir unika! Jag ser till att det alltid är någon detalj eller färgställning som inte är identiskt med tidigare leveranser- om inte kunden har önskemål om att måla exakt lika dant.
Men även då blir de ju olika eftersom de är handmålade och barnets namn oftast står på produkten. Par exempel på detta är dessa kistor som målades till jul... små olika val och önskemål ledde till nästan samma fast ändå så olika...

Isabellas kista: Beig målad "låda" och lasyr på locket. Motiv- leksaksnallar i "standard färgerna" samt namn och text i brunt.
Valeries kista: Är också målad i beiga låda och locket i antikvitt men här har hela kistan laserats efteråt! Samma motiv fast kunden har önskat ljusare nallar och på den ena nallen rosa "mage-tassar & öron" ( syns inte riktigt på bilden, men är svagt rosa) Samt namn och text i gammalrosa



Måns kista: Vit kista med motivet draken Elliot i "standard färgerna" med en grön bord med bubblor i hörnen. Samt namnet i samma gröna som på draken och ramen.Textsnitt på namnet- kids.
Williams kista: Målad i antikvitt med samma motiv fast i dovgrönt! Här fick det bli en hel bubbelram för att skilja sig! Även här textsnittet -kids.




Stol: Enkel barnstol med delad rygg i antikvit. Motiv Draken Elliot i dovgrönt och namn i textsnittet -kids också i dovgrönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar