måndag 7 februari 2011

Sjukdomar..

Äntligen börjar man återkomma till verkligheten. Den sista veckan har hela familjen turas om att vara magsjuk- BLÄ!!
Säger bara att man inte alls känner sig så stor då dessa bakterier invaderar en efter en i familjen.. Men nu så ska vi väl vara på fötterna igen och i morgon går barnen till dagis/skola igen och jag kommer få tid att ta tag i beställningarna igen. Är evigt tacksam för att jag legat bra till i beställningarna och hade fått i väg allt som skulle- så att man denna veckan bara kunnat ta en "paus" och "vara sjuk".
Här kommer några bilder på vad som producerades innan bakterierna slog till:



3st Barnpallar beställda på samma vecka- dessa har inte varit så populära, men nu verkar efterfrågan vara större- KUL!
På bilden:1) Antikvit pall med gammalrosa ben, motiv kanin med snuttefilt i rosa toner samt datum på nedre mellanbens"pinne". 2) Antikvit pall med olivgröna ben och motivet draken Elliot. 3)Gammalrosa enfärgad pall , även denna med motivet kanin med snuttefilt..




1)Vit spirstol med "mjölkrosa" ben & ryggpinnar och namn i rosa. Här har kunden valt att få datum på ryggstödets baksida.. Ännu en kund som valt motivet kanin med snuttefilt..
1) Vit spirstol med motivet Tatty nalle med rosa nos & "lapp" samt rosa kant runt sitsen. 2) Vit karmstol med motivet flickan som gungar, även denna stolen med rosa krona & kant.

Även några små killar fick några stolar.. 1) Vit stol med delad rygg med motivet Kanin med snuttefilt i blått! ( Extra kul att få måla detta motivet i blått & visst blev det lika gulligt i dessa färger som i rosa!) 2) Vit stol med blå ben & ryggpinnar med motivet Nalle i flygplan i blåa toner. 3) Även denna en vit & blå stol fast med motivet Titt ut nalle i blått!
Hoppas ni alla varit nöjda med era produkter och att det varit lyckade gåvor- Ja jag vet att de flesta av dessa stolar/pallar har varit små dop & födelsedags presenter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar