onsdag 20 mars 2013

Förseningar..

Tyvärr har vi dragits med förseningar sista 1-2 veckorna och några av er har fått vänta lite längre än beräknat på era beställningar. Jag är jätte ledsen för detta, men ibland hinner man inte riktigt med som man planerat, sjukdomar och händelser sätter ibland lite käppar i hjulen så att man inte hinner allt man hoppats och trott.
Men jag jobbar så hårt jag bara kan och efter sista veckans massiva insats och helgens långkörare i målarboden är vi nu åter på banan och kan leverera inom de ramar vi lovat!
I helgen har det som sagt varit bråda dagar i målarateljen, det har slipats, målat och lackats i princip dygnet runt och hela måndagen var det inslagning och packning som stod på programmet!
Men nu är alla paket iväg och jag hoppas att alla ni som väntat nu ska ha fått era leveranser eller att de dyker upp närmsta dagarna!
Här kommer lite bilder på några av alla de produkter som precis lämnat vår ateljé:
Först ett par mätbrädor. Båda är målade i vitt. Den högra har motivet "draken Elliot" målat i gröna toner och den vänstra är det" nalle i flygplan" i ljusblåa och blåa toner.
Vita spirstolar  med motivet "kanin med snuttefilt" i rosa toner och rosa namn och den andra motivet "nyckelpiga" och för att matcha motivet blev det naturligtvis ett rött namn.
Ännu ett par spirstolar.. den vänstra i antikvitt med motivet "titt ut nalle" och den högra vitstol med ben och yttre ryggpinnar i blått med motivet "pirat i korg".
Till höger en ljusblå och  blå stol med "nalle i flygplan" i blåatoner och till vänster en antikvitstol med samma motiv fast i olivgrönatoner.
Till sist en antikvit och röd lådstol med "nyckelpiga"



Kram Victoria 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar